Ahoj mé jméno je MAILI123 a tento server je jako žádný jiný. Předem se omlouvám za gramatické chyby, ale chci se dostat do AT. Chci se hlásit na pozici EVENTER/ SUPPORT. MC hraju asi 2 roky , ale do ted´ mě moc nezaujmul až s příchodem na tento server jsem pochopil, co je hraní na serveru. V MC znám základní pluginy co má každý obyčejný hráč a s pozicí support,eventer či další nemám velké zkušenosti, ale nemám problém se doučit. V MC se hodně zaměřuji na pomáhání a zábavu pro druhé proto si myslím že bych byl na tuto pozici vhodný. Děkuji za váš čas a přeji hezký zbytek dne.
Ahoj, děkuji, že máš zájem být součástí Admin Teamu, ale momentálně nepotřebuju dalšího Eventera, protože již mám svého kolegu, který mi pomáhá dostatečně. Ale děkuji za tvou žádost.
S pozdravem
Eventer Revin
ahojte tu znova MAFIKO19 mohol bi som sa stat admin teamu ,suporta alebo eventera moc ma to bavi hlavne eventer cize ci bi som sa nemohol dostat dakujem
ahojte tu znova MAFIKO19 mohol bi som sa stat admin teamu ,suporta alebo eventera moc ma to bavi hlavne eventer cize ci bi som sa nemohol dostat dakujem
Ahoj, udělal jsem pro tebe i pravidlo Snad už ti dojde že nás nebaví každý týden odmítat ty samé ))))