Handsell
Handsell
Ahojte mám jeden nápad.. myslím že by bolo celkom fajn spravit sell shop cez ruku, dovod je jednoduchý, ked chcem predat vela množstva napriklad emeraldov tak stale musim chodit /shop a podla mna to je celkom otravné sa stále portovať, strata času.. myslim ze je rozumne riesenie spravit to cez /sell hand pričom by boli ceny rovnaké ako na spawne dakujem
- Marcommander21
- člen admin týmu
Re: Handsell
Pokud vím tak to je na serveru
Ano, tady jde o, abych reagoval na Marco, aby v /sell byly všechny věci co jsou v /shop, aby se tam člověk nemusel portovat.
Ahoj, tuto možnost jsem zvažoval, ale pokud bychom měli do /sell přidat věechny věci na prodej co jsou v /shop tak se tomuto serveru může ekonomika rovnou odebrat. Pokud by mě někdo dokázal přesvědčit o opaku, nemám s tím problém.
Teense_ | hcraft.cz
Teense_ | hcraft.cz
ja som chcel aby sa len usetril cas, je to celkom otravne.. nechapem ale preco by sa mala kvoli tomuto prikazu hned odobrat ekonomika.. to mi nejde do hlavy
Jen říkám to že emeraldy už jednou v /sell byly a ekonomika se totálně rozpadla, proto nejsem zastáncem této metody. Takto je to opravdu takové, že si to tam musíš vystát a nemáš to jen tak zadarmo.
Aktualizace -- Nové ceny -> viewtopic.php?f=11&t=203
Aktualizace -- Nové ceny -> viewtopic.php?f=11&t=203